Werkwijze

Ervaringsgericht coachen & begeleiden

In mijn coaching en begeleiding staat ervaringsgericht coachen centraal. Ervaringsgericht coachen is een manier van coachen die snel tot de kern komt. Het haalt je uit je denken en het gaat verder dan het aanleren van vaardigheden. Ik begeleid vanuit verbinding en intuïtie, waardoor ik aansluit bij wat nodig is het in proces dat jij doorloopt. Intuïtief voel ik feilloos aan wat er nodig is in de begeleiding. Dit is voor iedereen anders, jouw tempo staat centraal.

“Je hebt alle hulpbronnen in huis die je nodig hebt om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt.”

Systemisch begeleiden

Met behulp van onder andere NLP en systemisch werk wordt de hulpvraag in het grotere geheel gezien. Hiermee werk je aan een oplossing die bedding vindt op diepere lagen van ons bestaan. Ook familieopstellingen kunnen een onderdeel zijn in de begeleiding. Een familieopstelling brengt de oorsprong van bepaalde patronen naar het bewustzijn. Dit helpt om inzicht te krijgen in bepaald gedrag, waardoor ander gedrag mogelijk wordt. Op liefdevolle wijze laat een familieopstelling de mogelijkheden zien om los te komen van patronen, waardoor ruimte ontstaat deze te veranderen. Met behulp van onder andere systemische houten poppetjes wordt vormgegeven aan een opstelling.

 

Image
Image

Vertrouwen, veiligheid en rust

Mijn belangrijke waarden zijn vertrouwen, veiligheid en rust. Ik geloof dat ieder mens de wijsheid en kracht in zich heeft om de stappen te zetten die nodig zijn. Vanuit compassie, rust en vertrouwen reik ik je een spiegel aan, zodat je bewust wordt van wat jij nodig hebt om te bereiken wat je wilt in het leven. In een veilige sfeer nodig ik je uit om volledig jezelf te zijn, met alles wat er is. Samen werken we vanuit gelijkwaardigheid en positiviteit naar de stappen die precies voor jou de juiste zijn.